info.royalessences@gmail.com

info.royalessences@gmail.com

Rólunk

30 ÉV TAPASZTALATA ÖSSZHANGBAN A TERMÉSZET EREJÉVEL

2019.09.19 19:32
30 ÉV TAPASZTALATA ÖSSZHANGBAN A TERMÉSZET EREJÉVEL

 

Cégünk alapítói és munkatársai a sport- és munkakutyák mellett szerzett több, mint harminc éves tapasztalat alapján fejlesztették ki a Royal Essences termékcsaládot, mely folyamatosan bővülő kínálatával igyekszik kielégíteni mind az aktív életet élő kutyák, mind a családi kedvencek szükségleteit. 

Termékeink alapanyagainak összeállítását és fejlesztését hosszú évtizedek napi szintű munkája, kísérletezése és tapasztalása előzte meg, melyet a kutyás világ különböző szegleteiből szereztünk meg, olyan elméleti és gyakorlati szaktudásra szert téve, mely méltán teszi különlegessé a Royal Essences-t.
Bár elsősorban a sport- és munkakutyák mellett köteleztük el magunkat, hisz róluk szól az életünk, gondoltunk természetesen a különböző etetési irányzatok, szokások mellett tartott családi kedvencekre is. Kiindulási alapunk, hogy a kutyák, akikkel együtt élünk és dolgozunk megfelelő táplálásban részesülnek, legyen szó tápos vegyes, vagy akár B.A.R.F. etetésről. Családi kedvenceinknél, akik nincsenek kitéve semmilyen komolyabb fizikai és mentális terhelésnek, könnyebb a helyzet. Őket egy általános kiegészítővel és időszakos kúraszerű méregtelenítéssel tökéletes állapotban tarthatunk. Az aktív életformát élő társaiknál azonban nagyon fontosnak tartjuk a különleges odafigyelést a táplálkozás terén is, például fokozottan igénybevett ízületeik védelme érdekében. Gyakorlati tapasztalataink alapján fontosnak tartjuk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a sporthoz vagy aktív munkához feltétlenül szükséges és alapvető kiegészítők az adott területre célzottan, egymás hatását fokozva, egy termékben jelenjenek meg, ami anyagilag is sokkal kifizetődőbb.
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kutyáink a lehető legkisebb mértékben kapjanak szintetikus eredetű anyagokat, ezért termékeink előállításában ahol csak lehetséges, természetes összetevőket alkalmazunk.
Az a célunk, hogy leghűségesebb társaink egészségesek legyenek és teljes életet élhessenek. Ebben segítenek a gyakorlatban hosszú ideje kipróbált és bevált készítmények, amelyek ezentúl Royal Essences név alatt bárki számára elérhetők.