info.royalessences@gmail.com

info.royalessences@gmail.com

Történetek, érdekességek

IMMUNERŐSÍTÉS A KÖBÖN

Gyóllai Emese
Gyóllai Emese
2023.04.29 16:12
IMMUNERŐSÍTÉS A KÖBÖN

Készüljetek, mert ebben az írásunkban egy kisebb tévhitet oszlatunk el a NORTH BREEZE táplálékkiegészítőnkkel kapcsolatban!

Abban ugye megegyezhetünk, hogy az immunrendszer erősítése, illetve védelmének szinten tartása nem csak télvíz idején vagy extrém időjárási viszonyok alatt elengedhetetlen?

Az immunerősítés kiemelten fontos a sport- és munkakutyák, a kinti kutyusok (kertben élők és házőrzők), továbbá azon kedvenceink számára is, akik valamely gyógykezelés után kell, hogy visszanyerjék erejüket és kondíciójukat. Tegyük hozzá, hogy kúraszerűen alkalmazva tökéletes immunerősítő választás az egészséges szervezet számára is. Lehet továbbá egy kis extra löket felkészülési időszak, műtét vagy évszakváltás előtt is.

Az immunrendszer megfelelő működése teszi lehetővé, hogy elkerüljük a megbetegedéseket és bőrproblémákat, hogy ne kapjunk el fertőzéseket, hogy a sebek, sérülések gyógyulási folyamata gyorsabban végbemenjen, továbbá a szervezet könnyebben ellenálljon az allergéneknek is.

A Royal Essences North Breeze táplálékkiegészítő 100%-ban természetes összetevőkből áll: lucerna, máriatövismag liszt, sörélesztő, tojáshéjpor, csipkebogyómag liszt, lenmagliszt és kurkuma. Ezen alapanyagok együttesen, komplex módon fejtik ki kivételes immunerősítő hatásukat.

A North Breeze minden évszakban véd, kondicionál és erősít.

Fotó: Simkó Szilárd - https://akutyafotos.hu/