info.royalessences@gmail.com

info.royalessences@gmail.com

Történetek, érdekességek

RUSH – ERŐNLÉTRE TERVEZVE

Gyóllai Emese
Gyóllai Emese
2023.05.04 19:29
RUSH – ERŐNLÉTRE TERVEZVE

A Royal Essences egyik fő célkitűzése a sport- és munkakutyák egészségének és teljesítményének fenntartása, támogatása és növelése.

A személyes versenyeztetői tapasztalatok és a specialisták szakértői támogatásának köszönhetően jött létre ez a különleges, hatékony erőnlétfokozó, a RUSH KIEMELT KONDICIONÁLÓ: https://royalessences.hu/spd/474526/Rush-kiemelt-kondicionalo-600g

 

A gondosan összeválogatott alapanyagok együttesen támogatják az immunrendszert, hozzájárulnak az erőnlét fokozásához és kiválóan segítik a regenerálódást. A Rush egy komplex táplálékkiegészítő, amely kifejezetten a felkészülési és a versenyzési időszakra lett kifejlesztve.

 

Az összetevők közül kiemelkedik a lenmagliszt, amelynek szénhidráttartalma alacsony, míg fehérjetartalma magas. Ezen felül a lenmag szerepet játszik az ízületvédelmében és a nyálkahártya védelmében is. Rendszeres fogyasztása kitűnő hatással van az agyműködésre, valamint segít a tüdő regenerálásában, gyógyításában. Kevesen tudják, de májregeneráló hatással is rendelkezik, továbbá izomláz és izomfájás esetén is jótékony gyógyír.

 

A Rush másik fő alapanyaga, a homoktövis, melynek széles spektrumú gyógyító hatása van. Rendkívül magas C-vitamin tartalmának is köszönheti, hogy kiválóan erősíti az immunrendszert, ezért megelőzésre a legjobb használni. Magas antioxidáns-tartalma miatt a homoktövis lassíthatja az öregedési folyamatokat, valamint rákmegelőző hatással bír. A homoktövis gazdag A-provitaminban, ami nem csak a látást javítja, hanem védi a bőrt és a nyálkahártyát is. Hámosító és gyulladáscsökkentő hatása miatt pedig segíti a sebgyógyulást.

 

Hogy fokozzuk a termék hatékonyságát, nem maradhat ki belőle a kendermagliszt sem. A benne fellelhető fehérje azok közé a növényi fehérjék közé tartozik, amelyeket a szervezet a legmagasabb szinten hasznosít, fontos továbbá, hogy rendkívül könnyen felszívódik. Ez azért fontos, mert a fehérjék legfontosabb funkciója a szervezetben a szövetek működésének fenntartása és azok növekedésének támogatása. A kendermagliszt növeli az energiaszintet, az anyagcserét, enyhíti az ízületi gyulladással járó tüneteket és sportolás után is segít az izmok regenerálásában (csökkenti a fáradtságot). Ideális választás, amennyiben szeretnéd kutyád izmait magas minőségű tápanyaggal növelni vagy egész szervezetét erősíteni, mivel a kender fehérje befolyásolja az izmok, ízületek aktivitását.

 

A Rush-ból nem maradhatott ki a természetes B-vitaminokban gazdag sörélesztő sem, amely antioxidánsokban is bővelkedik. Támogatja az energia-anyagcserét és az idegrendszer működését (szorongás ellen is hasznos). Elősegíti az általános vitalitást és csökkenti a fáradtság tüneteit.

 

A tojáshéjpor egy kiváló biohasznosulású természetes kalcium kiegészítő, amely elengedhetetlen a csontozat és fogazat egészségéhez (főként húsetetés mellett). A tojáshéjban a kalcium és a foszfor szerves kötésben található meg, ezért hasznosulása, felszívódása sokkal hatékonyabb, mint a szervetlen ásványi anyagoké.

 

A máriatövis – a máj védelmezője – köztudottan antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik. Erős májtisztító hatással rendelkezik és a májsejtek újjáépítésében is aktívan részt vesz. A máriatövismag kúrával végzett méregtelenítés rendezni tudja még az allergiás tüneteket is. Jót teszt továbbá a szív egészségének és elősegíti a sebgyógyulást. Mindemellett jó hatással van az emésztés funkcióira, növeli az epe termelését, illetve az egész testben csökkenteni tudja a gyulladást.

 

A „Rush kiemelt kondicionáló” termékben megtalálható a természet legjava, a legértékesebb és leghatékonyabb összetevőket állítottuk össze azért, hogy kutyád ki tudja hozni magából a maximumot.