info.royalessences@gmail.com

info.royalessences@gmail.com

Történetek, érdekességek

A SZÁLKÁSÍTÁS SZAKÉRTŐJE

Gyóllai Emese
Gyóllai Emese
2023.05.09 18:12
A SZÁLKÁSÍTÁS SZAKÉRTŐJE
Miért is olyan hasznos és eredményes a SLIM TONE SZÁLKÁSÍTÓ termékünk? Ismerjétek meg egy kicsit közelebbről ezt a különleges készítményt, amely a munka- és sportkutyák és edzőik közkedvelt támogatója!

A Slim Tone fő hatóanyaga az L-karnitin, amely köztudottan javítja a kitartást, megakadályozza az izomkárosodást, felerősíti a zsírégetést, fokozza az agy működését és szabályozza a vércukorszintet. Késlelteti a fáradtságérzet kialakulását, mivel bevitelével az energiaellátást még hatékonyabban tudja a szervezet a zsírsavak oxidációjából fedezni (a zsírt energiává alakítja). Emellett javítja az izmok oxigénellátását és segít megakadályozni a tejsav felhalmozódását.
Ezen tulajdonságok rendkívül fontosak a munka- és sportkutyák mindennapi életében, elengedhetetlen támogatást jelentenek felkészülési- és versenyidőszakban egyaránt.
Az L-argininről ismert, hogy hatékonyan fokozza a véráramot, ami elősegíti a tápanyagok és az oxigén eljuttatását az izom- és ízületi szövetekhez. A L-arginin izomvédő és az izomtermelést fokozó hatása mellett a szervezet védekezőképességének működéséhez is szükséges, segíti a szervezetben termelődő méreganyagok, főként az ammónia eltávolítását és támogatja a máj méregtelenítő feladatát. Gyorsítja a sebgyógyulást, segíti a hámréteg, a kollagén képződését. Szorongás esetén is hasznos lehet. A kutatások azt mutatják, hogy jótékony hatással van a gyulladások csökkentésére, a szív- és érrendszer egészségének megőrzésére.
A Slim Tone harmadik – nélkülözhetetlen– összetevője a hialuronsav, amely antioxidáns tulajdonságú. Különleges képessége, hogy a saját súlyának akár az ezerszeresét képes vízben megkötni. Az ízületek „kenőanyagaként” ismert: a fájdalom csökkentését, a gyulladás elkerülését, a porc további kopásának megakadályozását egyaránt lehetővé teszi.

A Royal Essences szálkásító termékét kifejezetten az elért „versenysúly” finomhangolásához fejlesztette ki. Tökéletes támogatást nyújt az izomtömeg szálkásításhoz, azaz a végső eredményhez, amivel kutyánk a legjobb teljesítményt képes kihozni magából.
Használd verseny előtt 4 napig folyamatosan adagolva a kívánt eredmény eléréséhez: https://royalessences.hu/spd/639706/Slim-Tone-Szalkasito-150ml

Fotó: Simkó Szilárd – https://akutyafotos.hu/