info.royalessences@gmail.com

info.royalessences@gmail.com

Történetek, érdekességek

AZ ÖREG KUTYA NEM VÉN KUTYA!

2019.11.13 19:01
AZ ÖREG KUTYA NEM VÉN KUTYA!

Tisztelt Kutyabarátok!

Az öregedés hasonlóan az embernél, a kutyánál is elkerülhetetlen, de „sajnos” természetes folyamat. Nem betegség, hanem élethelyzet.

Minden a kutyával barátként-társként együtt élő embernek „sokkoló” hatású a felismerés, amikor szembesül a ténnyel, hogy az idő kereke nem visszafordítható! Az Ő kedvenc szőrös barátja is az öregedés útjára lépett. Saját szolgálati kutyás tapasztalataim alapján az ízületek elhasználódása az első „látványos” jel, nehézkes, körülményes felállás-lefekvés, irányváltás, „teljesítménycsökkentett” mozgás stb.

A felelős Gazda látja, felismeri ezeket a jeleket, és nem búslakodva a homokba dugja a fejét, hanem időben segít. Az ízületi öregedéssel szemben nem tehetetlen az ember, mint a megelőzésében, mint az állapotjavításban tehetünk lépéseket, hogy kutyánk a „korához képest jó karban legyen”! Az ízületek védelme a megfelelő készítményekkel -megelőző szempontból- már az öreg kor „előszobájában” megkezdődhet, de a segítség az életminőség javítása szempontjából sohasem késő.

Ajánlom figyelmetekbe a Smooth terméket, amely segít az idősödő kutyát mozgásban tartani, hiszen ez a lételeme.

A terméket három idősnek mondható és egy sérült kutyánál alkalmaztuk, 3-5 nap alatt látványos változást tapasztaltunk. Könnyebb, fájdalommentes felállás, mozgás, nagyobb aktivitás. Boldogabb élet!

Az ember leghűségesebb barátja igazán megérdemli az életminőségének javítását, mert ugyebár „az öreg kutya nem, vén kutya”!

Tremmel Nándor