info.royalessences@gmail.com

info.royalessences@gmail.com

Történetek, érdekességek

A TAVASZI FÁRADTSÁG

2019.11.13 19:31
A TAVASZI FÁRADTSÁG

Tisztelt Kutyatartók!

A tavaszi, melegebb időjárás beköszöntével „érdekes” megfigyeléseket tehetünk a szőrős barátunk viselkedésével kapcsolatban. Ahogy az időjárás melegszik, „berobban” a tavasz, azonnal új életre kel a természet. Rügyeznek a fák, boldogan csicseregnek a madarak, általánosságban véve vissza tér az életkedvünk. 

Ébredezünk, s meglepően tapasztaljuk, hogy a kutyánk kedvtelenné, bágyadttá, álmossá válik. Felmerül bennünk a kérdés: fordítva éli a kutya a világát, vagy beteg talán?

Nyugodjunk meg a tavaszi fáradtság nem betegség, hanem egy olyan több életvitelt befolyásoló tényezők együttes hatására kialakuló „kedélytelen” állapot, amelyen kedvencünket a megfelelő táplálékkal és kiegészítőkkel könnyen, gyorsan átsegíthetünk.

A tartós hideg, a téli mozgásszegény életmód amúgy is kimeríti a barátunk „raktárkészleteit”. Erre érkezik még a gyors hőmérsékletváltozás, hőingadozás, frontátvonulás, légnyomás változások stb. és már kész is a „letargikus” állapot. Bágyadtsággal, levertséggel, ingerlékenységgel, esetenként alvászavarral, ízületi fájdalmakkal. Ezen állapot megelőzésére, megszüntetésére, valamint a téli „kabát” mielőbbi levételének elősegítésére ajánlanám a Royal Essences Sportfit, valamint Daily Care Active termékét, amely felébreszti ebünket a tavaszi fáradtságából.

Tremmel Nándor