info.royalessences@gmail.com

info.royalessences@gmail.com

Történetek, érdekességek

LENMAG OLAJ – MINDEN CSEPPJE KINCS

Gyóllai Emese
Gyóllai Emese
2021.07.15 19:31
LENMAG OLAJ – MINDEN CSEPPJE KINCS

A lenmag szinte minden szervre jótékony hatással van, már az i.e. 2. évezredben is termesztették és használták. Az egyik legkiválóbb omega-3 zsírsav forrás, továbbá gazdag A, B, C, D és E vitaminokban és ásványianyag-tartalma is jelentős.

Vizsgálatok és kutatások bizonyítják, hogy a lenmag pozitív hatást gyakorol az agyműködésre, a szív- és érrendszerre, a cukorbetegségre, a bélbetegségekre, továbbá lassíthatja a rákos sejtek növekedését is. Természetes és hatásos gyulladásgátló. Értékét növeli még magas fehérje tartalma is.

A Royal Essences hidegen sajtolt lenmag olaja segítségével elérhetjük, hogy kutyánk is élvezhesse a lenmag áldásos hatásait. Nemcsak gyógykezelés kiegészítéseként, hanem megelőzés céljából is remek választás.

Miért fontos a hidegen sajtolás? A minőséget, vagyis az olajos magvak magas vitamin és ásványi anyag tartalmát csak úgy tudjuk megőrizni, ha a sajtolás során nem használunk magas hőmérsékletet (a maximálisan megengedett hőfok 40°C), így a hidegen sajtolt olajok az egészségre lényegesen kedvezőbb hatással vannak, mint az egyéb úton nyert társaik. Az eljárás során semmiféle vegyi anyag nem kerül felhasználásra, a préselvény nincs kezelve semmivel.

Az általunk forgalmazott hidegen sajtolt olajokért a gyártó teljeskörű garanciát vállal, hogy az előírásnak megfelelő technológiát alkalmazták.

 

Fotó: Simkó Szilárd (https://www.facebook.com/akutyafotos.hu)