info.royalessences@gmail.com

info.royalessences@gmail.com

Történetek, érdekességek

TÖKMAGNYI CSODA

Gyóllai Emese
Gyóllai Emese
2022.05.20 19:18
TÖKMAGNYI CSODA

Számos érv szól amellett, hogy nem csak a saját, de négylábú szeretett kedvencünk étkezésébe is beépítsük a tökmagot. A Royal Essences HIDEGEN SAJTOLT TÖKMAGOLAJ és a Royal EssencesTÖKMAG LISZT tökéletes választás táplálékuk kiegészítéseként.

Fontos tápanyagforrás, amely antioxidánsban gazdag, ezáltal csökkenthetik a gyulladásokat és megvédhetik a sejteket a káros szabad gyököktől. A tökmagban gazdag étrenddel csökkenthető a rákos megbetegedések kockázata is. Megakadályozza a daganatok kifejlődését, ráadásul a már meglévő daganatos elváltozásokat is visszafordítja, daganatos betegségben szenvedőknek különösen ajánlott – kiegészítő kezelésként is.

Ezen kívül az egyik legjobb természetes magnéziumforrás. A magnézium elengedhetetlen az egészséges szívműködéshez, csökkenti a vérnyomást, javítja a keringési rendszert. A magnézium hozzájárul a fogak, a csontok egészséges is és nyugtató hatása is van. A rendszeres tökmag fogyasztással hozzájárulunk a szív egészséges működéséhez is.

A sütőtök magjai nagyszerű rostforrást jelentenek az állatok számára is. A magas rosttartalmú étrend elősegítheti a jó emésztést, ezáltal az egészséget is.

Ez az apró magocska – cink-tartalmának köszönhetően- segít a prosztata és a húgyhólyag egészséges működésében és fenntartásában is. Természetes gyógymódot és megelőzést jelent az állatok húgyúti panaszaira.

Erősíti az idegrendszert, mert segíti az idegsejtek regenerálódását és újak születését, így nagymértékben növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet, így munkakutyáknak kifejezetten ajánlott szuperegészséges táplálékkiegészítő.
A tökmagot érdemes kúraszerűen alkalmazni és kihasználni minden áldásos hatását. Gyógykezelés kiegészítéseként vagy megelőzés céljából is kiváló választás.

Fotó: Simkó Szilárd – https://akutyafotos.hu/